• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco legra 8 s silgranit jasmin vändbar

PRODUKTKOD: 523166

4 282,00 kr

Spara 15%

3 639,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Legra 8 S Silgranit Jasmin Vändbar

Den vackra och funktionella Blanco Legra 8 S Silgranit Jasmin Vändbar diskbänken är en perfekt tillskott till ditt kök. Den imponerar med sin eleganta design och höga kvalitet. Diskbänken är tillverkad av Silgranit-material, vilket ger den hållbarhet och styrka samtidigt som den behåller sin skönhet över tid.

Funktioner:

Djup: Med ett djup på 500.0 mm erbjuder Blanco Legra 8 S tillräckligt med utrymme för att hantera diskning och förberedelse av livsmedel på ett effektivt sätt.

Material: Tillverkad av Silgranit-material, som är känd för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Det är också värmebeständigt och tål höga temperaturer.

Typ: Blanco Legra 8 S är en diskbänk med två hoar, vilket ger dig möjlighet att hålla rent och smutsigt porslin åtskilda för en mer organiserad diskning.

Låddjup: Med ett låddjup på 190.0 mm kan du enkelt diska även stora stekpannor och kastruller utan problem.

Modellnamn: Blanco Legra 8 S (523166) är en populär modell från märket Blanco, känt för sin höga kvalitet och innovativa design.

Form: Diskbänken har en rektangulär form, som passar perfekt i de flesta köksdesigner och ger en stilren och modern look till ditt kök.

Hål för blandare: Diskbänken har inget hål för blandare, vilket ger dig flexibilitet att välja och placera din egen blandare enligt dina preferenser.

Vändbar: Blanco Legra 8 S är vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha diskhoarna på beroende på behov och layout i ditt kök.

Skåpsbredd (min): För att installera diskbänken behövs ett skåp med en bredd på minst 800.0 mm.

Ta ditt kök till nästa nivå med den eleganta och hållbara Blanco Legra 8 S Silgranit Jasmin Vändbar diskbänken. Med sina funktionella egenskaper och stilrena design är den perfekt för alla typer av kök och kommer att göra din diskning till enkel och effektiv process.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Legra 8 S (523166)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
2

16 Produkter från samma kategori: