• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona xl 6 s pärlgrå utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519695

4 608,00 kr

Spara 15%

3 916,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Sona XL 6 S

Översikt

Blanco Sona XL 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som är perfekt för att möta dina köksbehov. Den är tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material som ger den en slående pärlgrå färg och en snygg, rektangulär form. Med sina generösa mått, 1000 mm i längd och 500 mm i djup, erbjuder denna diskbänk gott om utrymme för att hantera dina diskbehov.

Montering

Blanco Sona XL 6 S är en flexibel diskbänk som kan monteras genom infällning eller underlimning, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter din köksdesign. Detta gör det också möjligt att enkelt kombinera den med olika typer av arbetsbänkar och kranar för att skapa en stilren och sammanhängande look i ditt kök.

Egenskaper

Blanco Sona XL 6 S har en imponerande djup på 500 mm, vilket gör den lämplig för att hantera även stora diskar och ugnsgaller. Den har också en generös låddjup på 190 mm vilket ger dig gott om utrymme för att lagra och organisera dina köksredskap och diskutrustning.

Hålhål och blandare

Blanco Sona XL 6 S levereras utan hål för blandarfäste, vilket ger dig flexibilitet att välja en blandare som passar din smak och stil. Om du önskar kan hål för blandarfäste enkelt borras i diskbänken. Diskbänken har också en enda ho, vilket ger dig ett rymligt utrymme att hantera disken.

Användningsområden

Blanco Sona XL 6 S är perfekt för användning i både privata och kommersiella kök. Dess eleganta design och tåliga Silgranit-material gör den inte bara till ett praktiskt och hållbart val, utan också till en attraktivt tillskott till köket. Oavsett om du behöver en diskbänk för att hantera vardagens disk eller för att laga stora måltider inför en fest, kommer Blanco Sona XL 6 S att möta dina behov på ett tillförlitligt och effektivt sätt.

Ta hand om dina diskbehov på ett stilfullt och praktiskt sätt med Blanco Sona XL 6 S diskbänk i pärlgrått Silgranit-material. Skapa en superb och funktionell köksmiljö med denna eleganta diskbänk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona XL 6 S (519695)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: