• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lantos 9 e med automatisk propp

PRODUKTKOD: 516276

1 770,00 kr

Spara 15%

1 504,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 930 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lantos 9 E med automatisk propp

Blanco Lantos 9 E med automatisk propp är en imponerande diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Med en bredd på 930 mm är den idealisk för både stora och små kök. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och elegant finish.

Funktioner

  • Automatisk propp: Diskbänken är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att tömma vatten utan att behöva använda händerna.
  • Rostfritt material: Tillverkad av stål av hög kvalitet, vilket garanterar en tålig och hållbar konstruktion som inte rostar eller korroderar.

Material

Blanco Lantos 9 E diskbänk är tillverkad av stål, vilket ger den en snygg och modern look. Stålet är också känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot vatten och fukt.

Tillgängliga färger

Denna diskbänk finns tillgänglig i två olika färger: Krom/Blank/Rostfri och Matt/Borstad. Båda färgerna är eleganta och kan enkelt matchas med olika köksstilar och inredningar.

Antal hoar

Blanco Lantos 9 E är designad med en ho, vilket gör den perfekt för användning i de flesta kök.

Montering

Denna diskbänk kan monteras antingen genom planmontering/planlimning eller undermontering/underlimning. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter dina specifika behov och preferenser.

Förborrat hål för blandare

Blanco Lantos 9 E kommer med ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda en vattenkran på diskbänken.

Mått
Bredd
930 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Planmonterad/Planlimmad, Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: