• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s-f silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas

PRODUKTKOD: 523202

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk - En perfekt kombination av stil och funktionalitet

Med Blanco Axia III 45 S-F diskbänk får du en perfekt kombination av stil och funktionalitet till ditt kök. Denna diskbänk är tillverkad i högkvalitativt silgranit material som ger den en elegant och modern look samtidigt som den är hållbar och tålig.

Högkvalitativt och tåligt silgranit material

Blanco Axia III 45 S-F diskbänk är tillverkad i silgranit, vilket är ett unikt och tåligt material. Silgranit är ett kompositmaterial som består av 80% granit och 20% akryl, vilket ger diskbänken både hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Du kan vara säker på att denna diskbänk kommer att hålla sig vacker och funktionell under lång tid.

Enkel och flexibel installation

Blanco Axia III 45 S-F diskbänk är enkel att installera och kan monteras antingen genom planlimning eller underlimning, beroende på din önskade look och kökslayout. Diskbänken kan också anpassas till olika skåpsbredder, med en minsta bredd på 450 mm. Detta gör det möjligt att integrera diskbänken smidigt i ditt kök oavsett storlek och stil.

Praktiska funktioner för enkel användning

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon upp till önskad nivå utan att behöva använda en extra propp eller sil. Diskbänken är även vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha diskhon på baserat på din kökslayout och personliga preferenser.

Stilren design med vitt glasbord

Blanco Axia III 45 S-F diskbänk har en stilren design med ett vitt glasbord som ger den en elegant och modern touch. Det vita glasbordet kompletterar perfekt den silgranit diskhon och skapar en enhetlig och stilfull helhet.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III 45 S-F diskbänk en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sitt högkvalitativa och tåliga silgranit material, praktiska funktioner och stilrena design kommer denna diskbänk att bli en viktig och funktionell del av ditt kök i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S-F (523202)
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: