• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur jasmine höger, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523797

8 757,00 kr

Spara 15%

7 443,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Diskho - Jasmine höger

Med den högkvalitativa Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur diskhon blir din köksupplevelse ännu bättre. Tillverkad av Blanco, en av världens främsta tillverkare av diskbänkar, erbjuder denna diskho enastående kvalitet, stil och funktion.

Automatisk stoppare

För att göra diskning och avloppsrensning enklare och bekvämare är denna diskho utrustad med en automatisk stoppare. Detta betyder att du enkelt kan fylla diskhon med vatten eller stoppa avloppsflödet med ett enkelt tryck.

Infino avloppssystem

Blanco Zenar 45 S-F har också det innovativa Infino avloppssystemet. Detta system erbjuder en helt plan botten, vilket gör att vattnet kan rinna smidigt och snabbt utan att det bildas dammar eller svårigheter vid rengöring.

Bord i svart glas

Denna diskho har ett elegant bord i svart glas, vilket ger en modern och stilfull estetik till ditt kök. Det svarta glaset ger också en fin kontrast till den jasminfärgade Silgranit Puradur diskhon.

En ho

Blanco Zenar 45 S-F har en ensamho, vilket ger dig gott om utrymme för att diska och förbereda mat. Den rektangulära formen och generösa storleken på 848 mm i längd och 498 mm i djup gör att du kan hantera stora diskar och kärl utan problem.

Högkvalitativt material

Blanco Zenar 45 S-F är tillverkad av Silgranit Puradur, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det är också lättskött och antibakteriellt, vilket gör det till ett perfekt val för din köksdisk.

Med Blanco Zenar 45 S-F diskhon får du inte bara en praktisk och funktionell produkt, utan också en stilfull och elegant design som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Ge ditt kök den perfekta uppdateringen med denna högkvalitativa diskho från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S F (523797)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
848.0 mm
Djup
498.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: