• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco livit xl 6 s med automatisk propp

PRODUKTKOD: 518519

4 331,00 kr

Spara 15%

3 681,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 160.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Livit XL 6 S med automatisk propp

Alla färger du kan tänka dig

Välj mellan en mängd olika färger för att matcha din köksinredning. Blanco Livit XL 6 S finns i färgerna vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Oavsett vilken färg du väljer kommer den att ge ditt kök en modern och stilfull touch.

Rostfritt stål för hållbarhet

Blanco Livit XL 6 S är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta material är inte bara snyggt, det är också mycket hållbart och lätt att rengöra. Diskbänken kommer att behålla sin kvalitet och skönhet under lång tid, vilket gör den till ett utmärkt val för ditt kök.

Enkel och funktionell design

Blanco Livit XL 6 S har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksdesigner. Diskbänken har en enda ho och en generös längd på 1000.0 mm. Den är också vändbar, vilket gör det enkelt att anpassa den efter dina behov och kökslayout.

Automatisk propp för bekvämlighet

Blanco Livit XL 6 S är utrustad med en praktisk automatisk propp. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en separat propp. Du kan enkelt kontrollera vattenflödet med ett enkelt tryck på proppen. Detta sparar tid och gör diskningen till en smidig och bekväm uppgift.

Kompatibel med olika köksskåp

För att installera Blanco Livit XL 6 S behöver du ett köksskåp med en bredd på minst 600.0 mm. Detta gör diskbänken mycket mångsidig och kompatibel med de flesta kökslayouter. Du kan enkelt integrera den i ditt befintliga kök och få en elegant och funktionell arbetsyta.

Med Blanco Livit XL 6 S får du inte bara en vacker diskbänk, du får också en produkt av högsta kvalitet som kommer att hålla i många år framöver. Den enkla och funktionella designen, tillsammans med den automatiska proppen, gör diskningen till en enkel och trevlig uppgift. Välj din favoritfärg och ge ditt kök den stil och funktionalitet som det förtjänar.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Livit XL 6 S (518519)
Mått
Längd
1000.0 mm
Djup
500.0 mm
Låddjup
160.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: