• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 8 silgranit puradur antracyt, infino

PRODUKTKOD: 523043

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 700.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino (523043) - Diskho med stil och funktion

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino är en exklusiv och elegant diskho i färgen antracit som ger ditt kök en modern och stilren touch. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, är denna diskho en perfekt balans mellan stil och hållbarhet.

Design och funktion

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino har en rektangulär form och en diskret och elegant design som passar väl i de flesta köksinredningar. Med en längd på 700 mm och en djup på 510 mm ger den tillräckligt med utrymme för att diskhona ska vara praktisk och funktionell.

Denna diskho är utrustad med en ho och är perfekt för att hantera både stora och små köksuppgifter. Med en djup på 220 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera stora kastruller och stekpannor utan problem.

Kvalitet och hållbarhet

Silgranitmaterialet som används i produktionen av denna diskho är känt för sin hållbarhet och motståndskraft. Det är UV-resistent, tål höga temperaturer upp till 280°C och är rep- och fläckresistent. Detta gör att du kan vara säker på att din Blanco Pleon 8 Silgranit InFino kommer att hålla länge och behålla sin eleganta utseende över tiden.

Montering och installation

Blanco Pleon 8 Silgranit InFino är utformad för underlimmad installation, vilket ger ett sömlöst och stilrent utseende i ditt kök. Diskhon är också försedd med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en blandare om så önskas.

Observera att diskhon är inte vändbar och kräver en skåpsbredd på minst 800 mm för installation.

Sammanfattningsvis är Blanco Pleon 8 Silgranit InFino en diskho som kombinerar stil, funktion och hållbarhet i en elegant design. Med dess högkvalitativa material och praktiska funktioner är den perfekt för att göra ditt kök komplett.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 8 Silgranit InFino (523043)
Mått
Längd
700.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: