• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 6 s tartufo med automatisk propp

PRODUKTKOD: 517418

4 339,00 kr

Spara 15%

3 688,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Höjd: 284 mm
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Diskmaskinsavstängning: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zia 6 s tartufo med automatisk propp

Blanco zia 6 s tartufo med automatisk propp är en elegant, högkvalitativ blandare som passar perfekt i diskho- eller bänkmiljöer. Med sitt stilrena och moderna designkoncept kommer den definitivt att bli en snygg och funktionell tillägg till ditt kök.

Placering

Blanco zia 6 s tartufo kan installeras i både diskho- och bänkmiljöer. Dess flexibilitet gör det enkelt att montera den på önskad plats, oavsett om det är i en diskbänk eller på en bänkskiva.

Höjd

Med en höjd på 284 mm erbjuder Blanco zia 6 s tartufo en generös utrymmeskapacitet. Detta gör det lätt att hantera även stora kärl och tallrikar i diskhon utan att riskera att skada vattenkranen.

Tillgängliga färger

Blanco zia 6 s tartufo finns tillgänglig i flera eleganta färger, inklusive krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som bäst matchar din köksinredning och skapar en enhetlig och modern stil.

Diskmaskinsavstängning

Tyvärr har Blanco zia 6 s tartufo inte inbyggd diskmaskinsavstängning. Detta innebär att du behöver använda en separat ventil för att stänga av vattnet till diskmaskinen vid behov.

Grepp

Blanco zia 6 s tartufo är utrustad med ett engreppshandtag. Detta ger dig möjlighet att enkelt justera både vattentemperatur och vattenflöde med en hand, vilket gör användningen av blandaren bekväm och smidig.

Antal monteringshål

Blanco zia 6 s tartufo kräver endast ett monteringshål för installation. Detta gör det enklare och mer flexibelt vid montering och ger dig möjlighet att välja den mest praktiska platsen för din blandare.

Allt som allt erbjuder Blanco zia 6 s tartufo med automatisk propp en lyxig och stilren tappning till ditt kök. Dess eleganta design, höjd och tillgängliga färger gör den till ett utmärkt val för alla som söker både funktionalitet och estetik i sin köksmiljö.

Mått
Höjd
284 mm
Specifikationer
Grepp
Engreppsblandare
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Diskmaskinsavstängning
Nej
Antal monteringshål (för blandare)
1
Placering
Diskho/Bänk

16 Produkter från samma kategori: