• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 160-u silgranit puradur tryffel, infino

PRODUKTKOD: 523403

4 050,00 kr

Spara 15%

3 442,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 190.0 mm
  • Låddjup: 130.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 160-U Silgranit Puradur Tryffel, Infino

En elegant och funktionell diskho för ditt kök

Blanco Subline 160-U Silgranit Puradur Tryffel, Infino är en diskho av hög kvalitet som inte bara erbjuder en elegant design utan också praktiska funktioner för att möta dina köksbehov. Denna diskho kommer i en varm brun färg som ger en naturlig och sofistikerad touch till ditt kök.

Material av hög kvalitet

Blanco Subline 160-U är tillverkad av Silgranit, ett revolutionerande material som kombinerar hållbarhet och skönhet. Silgranit består av 80% naturlig granitsten vilket ger det en robust och tålig yta. Det är också resistent mot fläckar, värme och repor, vilket gör det perfekt för användning i köket.

En praktisk och flexibel lösning

Blanco Subline 160-U är utformad med en rektangulär form och en enda diskho. Det har en djup på 460 mm och en längd på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera stora kastruller och tallrikar. Diskhon är också utrustad med Infino-dräneringssystem, som är diskret integrerat för att ge en planskär yta och enkelt dränering av vatten.

Enkel och smidig installation

Blanco Subline 160-U är en diskho som kan underlimmas, vilket innebär att den kan monteras under köksbänken för en snygg och diskret installation. Diskhon passar perfekt i skåp med en bredd på minst 300 mm. Dessutom är den lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den till en praktisk lösning för ditt kök.

Sammanfattning

Blanco Subline 160-U Silgranit Puradur Tryffel, Infino är en högkvalitativ diskho som erbjuder både stil och funktionalitet. Med sin snygga brun färg, slitstarka material och praktiska funktioner är denna diskho en utmärkt investering för ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering med denna eleganta och funktionella diskho från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 160-U (523403)
Mått
Längd
190.0 mm
Låddjup
130.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
300.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: