• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur kaffe vänster, automatisk stoppare, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523983

8 960,00 kr

Spara 15%

7 616,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vänster

Högkvalitativ diskbänk med sofistikerad design

Blanco Zenar XL 6 S är en fantastisk diskbänk som kombinerar högkvalitativt material och sofistikerad design. Med sin brun färg ger den en varm och elegant touch till ditt kök. Diskbänken är tillverkad av Silgranit, vilket gör den både hållbar och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Lämplig för infällnad och underlimning

Denna diskbänk är lämplig för både infällnad och underlimning, vilket ger dig flexibilitet i din köksdesign. Du kan välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kökslayout och din personliga stil.

Funktionell och praktisk

Blanco Zenar XL 6 S har en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten utan att behöva använda proppar eller kranar. Den har också en infiñodränering, vilket innebär att du kan dra åt bottenpluggen för att förhindra att vatten rinner ut. Detta är särskilt praktiskt när du gör stora matlagningsevenemang eller när du diskar stora mängder rätter.

Styrelse i svart glas

En av de mest unika och attraktiva funktionerna hos Blanco Zenar XL 6 S är dess styrelse i svart glas. Detta ger diskbänken en modern touch och gör den till en elegant mittpunkt i ditt kök. Den svarta färgen skapar en snygg kontrast mot den bruna Silgranit-finishen.

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vänster kombinerar både stil och funktionalitet för att skapa en fantastisk diskbänk som kommer att förbättra ditt köks utseende och effektivitet. Med sin högkvalitativa konstruktion och sina praktiska funktioner är denna diskbänk det perfekta valet för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523983)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: