• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur antracit höger, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523483

13 818,00 kr

Spara 15%

11 745,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Huvudrubrik: Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Antracit Höger, Automatisk Stoppares, InFino, Asfaltskiva, Avlopp i Stål

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin antracitfärgade finish i Silgranit Puradur-material ger den en modern och snygg touch till din arbetsyta. Dess högermontering är perfekt för kök med specifika behov och ger dig optimal användning.

Design och material

Denna diskbänk har en rektangulär form och är tillverkad av det hållbara och högkvalitativa materialet Silgranit. Silgranit är känt för sin höga motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Den antracitfärgade ytan ger den en sofistikerad och modern look, vilket gör den till en idealisk design för ditt kök.

Funktioner

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur diskbänken är utrustad med flera praktiska funktioner. Den har en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla och tömma diskhon utan att behöva använda en separat propp. Den har också en InFino-dräneringssystem som ger ett elegant utseende och en smidig dränering av vatten.

Med en asfaltskiva garanteras en tystare diskning då ljudet dämpas. Diskbänken har även ett avlopp i stål för hållbarhet och enkel rengöring.

Installation och användning

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur diskbänken kan monteras genom planlimning eller underlimning, vilket ger en ren och sömlös installation på din köksbänk. Dess storlek på 990 mm i längd och 500 mm i djup gör den till en perfekt passform för de flesta köksstilar och storlekar.

Sammanfattning

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur diskbänken är en högkvalitativ och funktionell lösning för ditt kök. Med sin Silgranit Puradur-konstruktion och antracitfärgade finish ger den en modern touch och tålighet för daglig användning. Dessutom erbjuder den praktiska funktioner som automatisk stoppare, InFino-system, asfaltskiva och avlopp i stål. Installera denna diskbänk och förvandla ditt kök till en plats där funktionalitet och stil möts.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S-F SG InFino (523483)
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: