• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 400-f silgranit puradur alumetalik, infino

PRODUKTKOD: 523496

5 373,00 kr

Spara 15%

4 567,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 427.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 427.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Subline 400-F - Diskho för stil och funktionalitet

Blanco Subline 400-F är en modern och elegant diskho som kommer att ge ditt kök en känsla av lyx och stil. Tillverkad i hållbart material är denna diskho både praktisk och vacker att se på.

Design

Blanco Subline 400-F har en fyrkantig form och kommer i en vacker alumetalikgrå färg som ger den en modern och industriell känsla. Med ett djup på 427.0 mm och en längd på 427.0 mm passar den perfekt i de flesta köksinredningar. Diskhon har en enda ho och kan enkelt monteras genom planlimning eller underlimning.

Material och kvalitet

Blanco Subline 400-F är tillverkad i silgranit - ett hållbart och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit ger även diskhon en mjuk och behaglig känsla samtidigt som den är enkel att rengöra. Diskhon kommer att behålla sin färg och finish under många år.

Användarvänlighet

Med Blanco Subline 400-F får du en diskho som är bekväm att använda. Den har en låddjup på 190.0 mm vilket ger gott om utrymme för disken. Diskhon är även kompatibel med vanliga diskhoarmlinjen, vilket gör att du kan använda hela ytan utan några hinder. Den är också vändbar, vilket ger dig flexibilitet vid installationen.

Denna diskho är inte förberedd för en blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och installera en blandare som passar din stil och behov. Med inget hål för blandare, har du möjlighet att anpassa diskhon efter dina egna önskemål.

Slutsats

Blanco Subline 400-F är en högkvalitativ och elegant diskho som kommer att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Tillverkad i slitstarkt silgranit och med en modern design, är denna diskho perfekt för dig som söker stil och hållbarhet. Välj Blanco Subline 400-F och ge ditt kök den perfekta finishen.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 400-F (523496)
Märke
Blanco
Mått
Längd
427.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
427.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: