• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 6 s silgranit alumetalik reversibel

PRODUKTKOD: 521321

3 388,00 kr

Spara 15%

2 879,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic 6 S Silgranit Alumetalik Reversibel

Blanco Classic 6 S är en imponerande diskbänk som erbjuder både funktionalitet och stil. Den har en klassisk rektangulär form och kommer i en vacker grå färg, som ger en modern och elegant touch till ditt kök.

Funktioner och specifikationer:

Material:

Blanco Classic 6 S är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den grå färgen ger diskbänken en elegant och tidlös look, som passar perfekt i alla köksmiljöer.

Antal hoar:

Denna diskbänk har en huvudho och en mindre sekundär ho samt en praktisk avrinningsyta. Det ger dig möjlighet till extra utrymme för rengöring samt separation av disk.

Montering:

Blanco Classic 6 S kan monteras både som en infälld och underlimmad diskbänk. Det ger dig flexibilitet att välja den monteringsstil som passar bäst till din köksdesign och preferenser.

Vändbar:

Denna diskbänk är reversibel, vilket innebär att du kan montera den med hoarna på vänster eller höger sida. Detta gör att den kan anpassas efter din kökslayout och ger dig extra flexibilitet och bekvämlighet.

Blandarhål:

Blanco Classic 6 S har även ett förborrat hål för blandaren. Det gör det enkelt att installera din favoritblandare och skapa en smidig och funktionell arbetsyta för diskning och matlagning.

Mått:

Med en längd på 1000 mm och ett djup på 510 mm är Blanco Classic 6 S en rymlig diskbänk som ger gott om utrymme för diskning och förberedelser. Hoarna har ett låddjup på 175 mm för att rymma även större kastruller och pannor.

Kompatibilitet:

Blanco Classic 6 S passar perfekt till ett skåp med en bredd på minst 600 mm. Det gör den lämplig för de flesta vanliga köksskåpsstorlekar och ger dig möjlighet att uppgradera ditt kök med stil och funktionalitet.

Med Blanco Classic 6 S får du en diskbänk av hög kvalitet som kombinerar stil, hållbarhet och praktisk användning. Dess reversibla design och vackra grå färg gör den till ett perfekt val för att förbättra och förnya ditt köks utseende. Välj Blanco Classic 6 S för att skapa en diskbänk som inte bara ser fantastisk ut, utan också är en praktisk och användbar del av ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic 6 S (BL467968)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: