• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit axia ii 8 biały

PRODUKTKOD: 516886

3 676,00 kr

Spara 15%

3 124,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 790 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Vit, Grå, Champagne

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Vit axia ii 8 biały

Funktioner

En elegant och praktisk köksvask är avgörande för en funktionell köksmiljö. Med Vit axia ii 8 biały får du en vask med hög kvalitet och stilren design.

Design och material

Denna köksvask är tillverkad av hållbart silgranitmaterial, vilket ger den extra hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och färgförändringar. Dess breda design på 790 mm ger gott om utrymme för att hantera stora kärl och tillbehör.

Färgalternativ

Vit axia ii 8 biały finns tillgänglig i tre färger: vit, grå och champagne. Detta ger dig möjlighet att välja den färg som passar bäst för att komplettera din köksinredning och stil.

Antal hoar

Denna köksvask är utrustad med två hoar, vilket ger dig möjlighet att hantera olika uppgifter samtidigt. Du kan till exempel diska i ena hoen och förbereda mat i den andra.

Montering

Vit axia ii 8 biały kan monteras antingen nedfälld eller infälld i köksbänken. Det medföljer även ett förborrat hål för blandare, vilket gör installationen enkel och smidig.

Med Vit axia ii 8 biały får du inte bara en vacker och hållbar köksvask, utan också en produkt som kommer att förbättra funktionaliteten i ditt kök.

Mått
Bredd
790 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Vit, Grå, Champagne
Antal hoar
2
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: