• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur jasmin vänster, automatisk stoppare, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523979

8 960,00 kr

Spara 15%

7 616,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Jasmin Vänster Diskbänk

Elegant design och praktiska funktioner

Blanco Zenar XL 6 S är en diskbänk av hög kvalitet som kombinerar stil och funktionalitet. Den är tillverkad av Silgranit, vilket ger den en hållbar och tålig yta som är enkel att rengöra. Med sin jasminfärg ger den en modern och elegant touch till ditt kök.

Perfekt för stort utrymme

Med en längd på 1000 mm är Blanco Zenar XL 6 S idealisk för kök med stort utrymme. Den är utrustad med en enda ho, vilket ger tillräckligt med plats för att hantera även de största disken. Diskbänken kan monteras som en infälld eller underlimmad, vilket ger dig flexibilitet vid installationen.

Automatisk stoppare och Infino avrinningssystem

En av de imponerande funktionerna hos Blanco Zenar XL 6 S är det automatiska stopparen. Med ett enkelt tryck kan du aktivera eller avaktivera vattenflödet utan att behöva använda händerna. Detta är särskilt praktiskt när du har händerna fulla eller behöver snabbt stoppa vattnet.

Infino avrinningssystemet är en annan fantastisk funktion som hjälper till att hålla diskbänken ren och fräsch. Det är ett innovativt system där avloppet är dolt och smuts inte kan fastna. Detta gör rengöringen enkel och ger diskbänken en snygg och minimalistisk look.

Styrelse i svart glas

Blanco Zenar XL 6 S levereras med en elegant styrelse i svart glas. Den är perfekt för att förbättra utseendet på diskbänken samtidigt som den ger extra skydd och fungerar som ett snyggt stöd för tillbehör och köksredskap.

Med Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Jasmin Vänster Dishbänk får du inte bara en vacker och funktionell diskbänk, utan också en produkt som är byggd för att hålla och underlätta din vardagliga diskning. Ge ditt kök den perfekta uppgraderingen med denna fantastiska diskbänk.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523979)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: