• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 6 s champagne med automatisk propp

PRODUKTKOD: 514744

4 303,00 kr

Spara 15%

3 657,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 6 S Champagne med automatisk propp

Blanco Zia 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer i en vacker champagnefärg. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en modern och slitstark yta. Diskbänken har en rektangulär form och är 1000.0 mm lång.

Funktioner:

Djup:

Diskbänken har en djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disk och köksredskap. Detta gör det enkelt och bekvämt att arbeta i köket.

Antal hoar:

Blanco Zia 6 S har 1.5 hoar, vilket ger dig möjlighet att enkelt separera och organisera disk och matlagning. Du kan enkelt diska i en ho och använda den andra för att förbereda eller tvätta grönsaker och frukt.

Låddjup:

Med ett låddjup på 190.0 mm kan du enkelt förvara köksredskap och tillbehör under diskbänken. Detta hjälper dig att hålla ordning och ha allt du behöver inom räckhåll.

Vändbar:

Blanco Zia 6 S är vändbar, vilket innebär att du kan montera den enligt dina önskemål och behov. Detta ger dig flexibilitet att anpassa diskbänken till din kökslayout.

Hål för blandare:

Denna diskbänk har inget förborrat hål för blandare. Det gör det möjligt för dig att välja och installera en blandare som passar din smak och stil.

Automatisk propp:

En extra funktion som Blanco Zia 6 S Champagne erbjuder är en automatisk propp. Detta gör det enkelt att fylla och tömma diskhon utan att behöva använda en manuell propp. Du kan enkelt kontrollera vattenflödet med en enkel knapptryckning.

Skåpsbredd och installation:

Denna diskbänk passar perfekt för skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Installationsprocessen är enkel och instruktioner för montering medföljer för att underlätta installationen.

Blanco Zia 6 S Champagne med automatisk propp är en pålitlig och stilren lösning för ditt kök. Med sina funktionella egenskaper och vackra design kommer den att bli en praktisk och estetiskt tilltalande del av din köksinredning.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia 6 S (514744)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: