• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur kaffe vänster, automatisk stopper, infino, bord vitt glas, stål avlopp

PRODUKTKOD: 524674

11 699,00 kr

Spara 15%

9 944,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Kaffe Vänster, Automatisk Stopper, InFino, Bord Vitt Glas, Stål Avlopp

Blanco Axia III 6 S-F är en stilren och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit material, erbjuder den utmärkta hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den brun färgen ger en elegant och modern touch till ditt köksdesign.

Diskbänken har en rektangulär form och kommer med en vänsterplacerad ho. Med en bredd på 990.0 mm och djup på 500.0 mm, erbjuder den gott om utrymme för att tvätta och förbereda mat. Du kan enkelt installera en blandare genom det medföljande hålet för blandare.

En av de bästa funktionerna i Blanco Axia III 6 S-F är den automatiska stoppfunktionen. Den gör det lätt att tömma diskhon utan att behöva använda proppen. Diskbänken kommer också med det praktiska InFino-avlöpssystemet, vilket ger en rent och arkitektoniskt utseende till köket.

Du kan enkelt anpassa diskbänken till din köksstil genom att välja mellan att planlimma eller underlimma den. Med en minimal låddjup på 190.0 mm, ger den möjlighet till effektiv förvaring av diskutrustning och köksredskap. Diskbänken är också lämplig för användning med skåp med en bredd på minst 600.0 mm.

Tillverkad av det erkända varumärket Blanco, garanterar Axia III 6 S-F högkvalitativt och pålitligt val för ditt kök. Med sin eleganta design och praktiska funktioner kommer den att göra din diskhantering mer effektiv och bekväm.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S-F (524674)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: