• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 6 silgranit puradur svart auto stopper.

PRODUKTKOD: 525873

3 395,00 kr

Spara 15%

2 885,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Svart

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 6 Silgranit Puradur Svart Auto Stopper

Blanco Dalago 6 är en underlimningsdiskho av hög kvalitet och stilren design. Den är tillverkad av silgranit, ett material som kombinerar hållbarheten hos granit med den lätta skötseln hos keramik. Silgranit är också extremt tåligt och motstår repor, fläckar och värme.

Med sin svarta färg ger Blanco Dalago 6 en modern och elegant touch till ditt kök. Den rektangulära formen gör den både praktisk och estetiskt tilltalande. Hålet för blandaren gör det enkelt att installera din valda blandare.

Blanco Dalago 6 har en auto stopp-funktion som gör diskning och avrinning enkel och bekväm. Detta innebär att du kan fylla diskhon med vatten och sedan öppna och stänga av avrinningen genom att trycka på en knapp. Detta är inte bara praktiskt utan också vattensparande.

Diskhon är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med avrinningsplattan antingen till höger eller vänster, beroende på ditt behov och kökets layout. Den passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 600 mm.

Blanco Dalago 6 Silgranit Puradur Svart Auto Stopper är en pålitlig och stilfull diskho som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin hållbarhet, lätta skötsel och bekväma funktioner kommer den att göra din diskning och matlagning så mycket enklare.

Produkt
Modellnamn
Blanco Dalago 6 (525873)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: