• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 4 s-if steelart högra kammaren

PRODUKTKOD: 513704

5 431,00 kr

Spara 15%

4 616,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 400 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 4 s-if steelart högra kammaren - Produktbeskrivning

Med Blanco zerox 4 s-if steelart högra kammaren får du en snygg och funktionell avrinningsyta. Denna rostfria diskho är tillverkad i stål, vilket ger den både hållbarhet och elegans. Den är tillgänglig i flera färger, inklusive krom/blank/rostfri och satin.

Funktioner

Blanco zerox 4 s-if steelart högra kammaren har en bredd på 400 mm, vilket gör den tillräckligt rymlig för att hantera dina diskbehov. Den har en avrinningsyta, vilket underlättar för att hålla disken ren och torr. Dessutom finns det en högerkammare som ger extra flexibilitet och användbarhet.

Material och färger

Denna diskho är tillverkad av stål, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft. Det rostfria materialet ger den en modern och elegant look som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Välj mellan färger som krom/blank/rostfri eller satin för att matcha din personliga stil och preferenser.

Montering

Blanco zerox 4 s-if steelart högra kammaren kan monteras på olika sätt. Du kan välja att ha den nedfälld eller infälld, vilket ger flexibilitet för att passa din köksinredning. Den är också lämplig för planmontering eller planlimning för att skapa en sömlös och enhetlig look i ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Denna diskho är utrustad med ett förborrat hål för en blandare. Detta gör det enkelt att installera en blandare för att underlätta disk och matlagning. Du kan välja och anpassa en blandare som passar din diskho och dina behov.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 4 s-if steelart högra kammaren en praktisk och stilren diskho med en avrinningsyta. Dess stålkonstruktion ger hållbarhet och estetisk tilltalande design. Med olika monteringsalternativ och förborrat hål för blandare är den en mycket anpassningsbar lösning för ditt kök.

Mått
Bredd
400 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål

16 Produkter från samma kategori: