• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s silgranit puradur vit vändbar

PRODUKTKOD: 513187

4 869,00 kr

Spara 15%

4 138,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco metra 45 s silgranit puradur vit vändbar

Blanco Metra 45 S är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin rektangulära form och vackra vit färg ger den en modern touch till köket. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, vilket ger den en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Funktioner:

Färgval:

Du kan välja mellan flera olika färger för din Blanco Metra 45 S diskbänk, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Oavsett vilken färg du väljer kommer diskbänken att bli en blickfång i ditt kök.

Storlek:

Blanco Metra 45 S har en längd på 780 mm och ett djup på 500 mm, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att arbeta och diska. Diskbänken har också en låddjup på 190 mm, vilket ger dig gott om plats för att förvara dina köksredskap.

Montering:

Diskbänken kan monteras både infällt och underlimmat, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja installationsmetod. Du kan välja den metod som passar bäst för ditt kök och din personliga preferens.

Vändbar design:

Blanco Metra 45 S har en vändbar design, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha diskhon på. Detta gör att du kan anpassa diskbänken efter ditt köks layout och dina individuella behov.

Hål för blandare:

Blanco Metra 45 S har ingen förborrad hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och placera din egen blandare enligt dina önskemål och behov.

Skåpsbredd:

Den minimala skåpsbredden för att installera Blanco Metra 45 S diskbänk är 450 mm. Detta innebär att diskbänken kan passa i de flesta standardstorlek på köksskåp.

Med Blanco Metra 45 S diskbänk får du en perfekt kombination av stil, funktion och hållbarhet i ditt kök. Välj din favoritfärg och njut av en vacker och praktisk diskbänk som kommer att göra din köksupplevelse ännu bättre.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S (513187)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: