• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s silgranit puradur alumetalik odwracalny, korek auto.

PRODUKTKOD: 515783

3 690,00 kr

Spara 15%

3 136,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco rondoval 45 s Silgranit Puradur Alumetalik odwracalny, korek auto

Den här vackra diskbänken i grå färg, med modellnamnet Blanco Rondoval 45 S, är tillverkad av högkvalitativt Silgranit material. Med sin rektangulära form och en ho, passar den perfekt för ditt kök.

Blanco Rondoval 45 S har en imponerande djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för diskning och förberedelser av mat. Den har också en generös längd på 780.0 mm så att du kan hantera stora köksredskap och kastruller med lätthet.

Med en monteringstyp för infällning, kan du enkelt integrera denna diskbänk i din köksinredning. Den har dessutom en praktisk hål för blandare, så att du kan installera en elegant blandare för att underlätta hanteringen av vattenflödet.

Blanco Rondoval 45 S är även vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter ditt kökslayout. Du kan välja att placera ho på höger- eller vänstersida beroende på dina behov och preferenser.

Med en låddjup på 180.0 mm, ger denna diskbänk gott om utrymme för att organisera dina diskredskap och förvara dem på ett praktiskt sätt.

Tillverkad av det välrenommerade märket Blanco, kan du vara säker på att dessa produkter håller högsta kvalitet och hållbarhet. Denna modell, Blanco Rondoval 45 S, bär på deras goda rykte och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Oavsett om du vill ge ditt kök en modern touch eller bara behöver en pålitlig diskbänk, så är Blanco Rondoval 45 S det perfekta valet för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Rondoval 45 S (515783)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: