• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s silgranit puradur tartufo reversible

PRODUKTKOD: 517355

5 981,00 kr

Spara 15%

5 083,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible

Diskbänken Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sin vackra brunfärg, tillför den en touch av elegans till ditt kök. Dess rektangulära form ger dig tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk och matlagning.

Funktioner:

Färg:

Diskbänken finns i en vacker brunfärg kallad Tartufo, som ger en modern och sofistikerad känsla till ditt kök.

Material:

Blanco Metra 6 S är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Detta material är mycket tåligt och hållbart, samtidigt som det är enkelt att rengöra och motståndskraftigt mot fläckar och repor. Silgranit ger en lyxig känsla och kommer att vara en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

Typ:

Detta är en diskbänk av typen "underlimning" eller "infällnad". Det innebär att den kan monteras direkt under eller ovanför köksbänken, vilket ger en sömlös och elegant finish.

Antal hoar:

Diskbänken har 1,5 hoar, vilket ger dig flexibilitet när du arbetar i köket. Du kan använda den ena halvan för att diska och den andra halvan för att förbereda mat, eller använda båda halvorna för att separera disk och tvätt.

Vändbar:

Blanco Metra 6 S är vändbar, vilket ger dig möjlighet att montera den enligt dina önskemål och behov. Du kan välja att ha avloppet och hoarna på vänster sida eller höger sida, beroende på vad som passar bäst i ditt kök.

Låddjup:

Låddjupet på diskbänken är 190,0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma större disk och köksredskap.

Skåpsbredd (min):

Denna diskbänk rekommenderas för skåp med en bredd på minst 600,0 mm. Detta säkerställer en korrekt och säker montering.

Hål för blandare:

Diskbänken har inget förborrat hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och installera en blandare som passar dina behov och önskemål.

Montering:

Blanco Metra 6 S kan monteras genom infällnad eller underlimning. Detta ger dig möjlighet att anpassa monteringsalternativet efter din köksdesign och preferenser.

Varumärke och modell:

Blanco är ett pålitligt och välrenommerat varumärke inom köksprodukter och diskbänkar. Modellen Blanco Metra 6 S (517355) erbjuder utmärkt kvalitet, hållbarhet och användbarhet.

Sammanfattningsvis är Blanco Metra 6 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible en stilfull och funktionell diskbänk som kommer att bli en attraktiv och praktisk tillskott till ditt kök. Med sin högkvalitativa Silgranit-konstruktion och reversibla design ger den dig flexibilitet och hållbarhet under lång tid framöver. Investera i denna diskbänk och förvandla ditt kök till en elegant och funktionell arbetsplats.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 S (517355)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Material
Silgranit
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: