• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco artago 6 silgranit puradur pearl grey, infino

PRODUKTKOD: 521760

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 510.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Diskho

Den Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Diskho är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Denna diskho kommer i en elegant grå färg som passar perfekt i alla köksinredningar. Med en längd på 510.0 mm och en djup på 510.0 mm är den här diskhon rymlig och ger gott om plats för disken.

Högkvalitativt material och design

Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranit, vilket ger den en hållbar och tålig konstruktion. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör diskhon perfekt för daglig användning i köket.

Med sin fyrkantiga form och infällda montering ger diskhon en modern och stilren look till ditt kök. Den har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare för att passa dina behov.

Flexibilitet och användarvänlighet

En av de bästa funktionerna med Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Diskho är dess vändbara möjlighet. Detta innebär att du kan montera diskhon med ho-utloppet till vänster eller höger, beroende på din köksdesign och preferenser.

Med en låddjup på 190.0 mm ger diskhon gott om utrymme för att hantera och tvätta disken. Denna diskho passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm.

Sammanfattning

Blanco Artago 6 Silgranit Puradur Diskho är den idealiska lösningen för ditt kök. Med sin eleganta grå färg, tåliga silgranitmaterial och flexibla design ger den funktionalitet och stil till varje köksinredning. Med en stabil och hållbar konstruktion kommer denna diskho att vara en pålitlig partner i ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Artago 6 (521760)
Märke
Blanco
Mått
Längd
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: