• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 e antracit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515576

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 830.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 830.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 E Antracit utan Automatisk Propp

Blanco Metra 9 E är en stilren och funktionell hörndiskbänk som ger ditt kök en modern touch. Den kommer i en elegant antracitfärg som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Med en längd på 830 mm och en djup på 830 mm ger den gott om arbetsyta.

Funktioner:

Material: Diskbänken är tillverkad av hållbart silgranitmaterial. Detta material är känt för sin styrka och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det ger dig en robust diskbänk som kommer att hålla länge.

Antal hoar: Metra 9 E har 1,5 hoar. Detta innebär att du har en huvudho och en mindre ho till höger eller vänster beroende på hur du väljer att montera diskbänken.

Montering: Du kan välja att montera diskbänken genom infällning eller underlimning. Båda monteringssätten ger en snygg och stilren look. Diskbänken har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade blandare.

Skåpsbredd: För att få en perfekt passform rekommenderas en skåpsbredd på minst 900 mm när du väljer Metra 9 E.

Automatisk propp: Den här modellen av Blanco Metra 9 E levereras utan automatisk propp. Detta ger dig möjlighet att själv välja och installera din önskade propp.

Slutsats:

Blanco Metra 9 E Antracit utan Automatisk Propp är en elegant och praktisk hörndiskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin hållbara silgranitkonstruktion och flexibla monteringsalternativ är det en allsidig diskbänk som passar dina behov och smak. Ge ditt kök en modern touch med denna stilrena och funktionella diskbänk från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 E (515576)
Mått
Längd
830.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
830.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: