• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 400-if stal durinox, infino

PRODUKTKOD: 523389

10 132,00 kr

Spara 15%

8 612,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 440.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 440.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Metaldesign och mångsidig funktionalitet - Blanco Claron 400-IF Durinox

Blanco Claron 400-IF Durinox - Elegant stil och hållbarhet

Blanco Claron 400-IF Durinox är en imponerande diskho som kombinerar modern design med hållbarhet och funktionalitet. Tillverkad av rostfritt stål i högsta kvalitet, är denna diskho en perfekt passform för ditt kök.

Högkvalitativt rostfritt stål

Tillverkad av förstklassigt rostfritt stål, erbjuder Blanco Claron 400-IF Durinox en tålig och robust konstruktion som är utformad för att hantera daglig användning och slitage. Dess material är också resistenta mot repor, fläckar och värme, vilket gör att diskhon behåller sin vackra glans och lätt att rengöra.

Enkel installation

Installerad genom att infällas eller planlimmas, passar Blanco Claron 400-IF Durinox perfekt till olika köksinredningar. Dess flexibilitet gör att det kan monteras i olika konfigurationer för att passa dina individuella behov.

Praktiska dimensioner

Med en längd på 440 mm och en djup på 440 mm, är Blanco Claron 400-IF Durinox rymlig nog för att hantera dina dagliga diskbehov. Dessutom har den en imponerande låddjup på 190 mm, vilket ger gott om plats för att tvätta och skölja.

Mångsidig användning

Med sin fyrkantiga form passar Blanco Claron 400-IF Durinox perfekt för olika köksstilar och inredningar. Den finns också i olika färger som Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå och Beige, så att du kan välja den som passar ditt köks design och stil.

Funktionell design

Blanco Claron 400-IF Durinox har en ren och minimalistisk design som inte bara ser snygg ut, utan ger också enkel användning och praktisk funktion. Dess vändbara egenskap gör att du kan anpassa diskhon efter dina behov och preferenser.

Perfekt för mindre kök

Med en minimum skåpsbredd på 450 mm är Blanco Claron 400-IF Durinox idealisk för mindre kök och håller rätt proportioner för att passa in i trånga utrymmen.

Med Blanco Claron 400-IF Durinox får du en diskho som inte bara är vacker att se på, utan också slitstark och funktionell för att möta dina dagliga behov i köket. Lägg till stil och funktionalitet till ditt kök med denna imponerande diskho från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Claron 400-IF Durinox (523389)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
440.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
440.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: