• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 6 s silgranit puradur muslin vändbar

PRODUKTKOD: 521968

3 333,00 kr

Spara 15%

2 833,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 6 S Silgranit Puradur Muslin Vändbar

Den Blanco Zia 6 S Silgranit Puradur Muslin Vändbara diskbänken är en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Dess svarta färg ger en modern och stilren känsla som passar perfekt för alla typer av köksinredningar. Diskbänken har en rektangulär form och kan monteras i en infälld installation.

Funktioner

Denna Blanco diskbänk är tillverkad av kvalitetsmaterial Silgranit, vilket ger en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Med en längd på 1000.0 mm och djup på 500.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera dina disk- och rengöringsbehov.

Blanco Zia 6 S Silgranit Puradur Muslin Vändbara diskbänken har också 1.5 hoar, vilket ger flexibilitet och funktionalitet för att hantera olika arbetsuppgifter samtidigt. Den är utrustad med en förborrad hål för blandare, så att du kan enkelt installera din önskade blandare för att underlätta matlagning och diskning.

En annan fördel med denna diskbänk är dess vändbara design, vilket ger dig möjlighet att placera hoarna på önskat sida beroende på dina behov och preferenser. Detta ger dig flexibilitet och anpassningsbarhet beroende på utrymmet och layouten i ditt kök.

Installation och specifikationer

Blanco Zia 6 S Silgranit Puradur Muslin Vändbara diskbänken är lämplig för montering i ett skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Diskbänken har också en låddjup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hålla dina rätter och tillbehör organiserade och lättåtkomliga.

Detta är en produkt från det välkända varumärket Blanco som är känt för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Med dess hållbara konstruktion och praktiska egenskaper kommer denna diskbänk att bli en tillförlitlig och funktionell del av ditt kök i många år framöver.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 6 S (521968)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: