• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s-f silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524857

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon XL 6 S-F Silgranit Puradur Vit Vändbar

Blanco Elon XL 6 S-F är en elegant och funktionell diskbänk av högsta kvalitet. Den är tillverkad av slitstarkt och tåligt material som kallas Silgranit Puradur, vilket ger bänken en robust och hållbar konstruktion. Diskbänken kommer i en stilren vit färg, men finns även i ett brett utbud av andra färger för att passa olika köksdesigner.

Funktioner:

Vändbar design

Blanco Elon XL 6 S-F har en vändbar design, vilket gör att du kan montera diskbänken på olika sätt för att passa dina behov och preferenser. Detta gör det enkelt att anpassa diskbänken till ditt kök och skapa en optimal arbetsmiljö.

Automatisk stoppare

En praktisk funktion som ingår i Blanco Elon XL 6 S-F är en automatisk stoppare. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den snabbt och effektivt. Du kan enkelt styra stopparen genom att trycka på en knapp, vilket ger bekvämlighet och användarvänlighet.

Infino avloppsavsnitt

En annan viktig funktion hos Blanco Elon XL 6 S-F är det unika Infino-avloppsavsnittet. Detta system hjälper till att förhindra igensättningar och underlättar rengöring av diskhon. Infino-avsnittet ger också en jämn och tyst avrinning av vatten.

Droppnät

Medföljande droppnät gör det enkelt att hålla diskhon ren och organiserad. Droppnätet fungerar som ett mellansteg mellan diskbänken och diskhon, vilket gör det möjligt att torka mat och disktillbehör utan att riskera att smutsa ner själva diskhon.

Med Blanco Elon XL 6 S-F får du en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Den är vändbar, har en automatisk stoppare, ett Infino avloppsavsnitt och medföljande droppnät. Med sin moderna design och praktiska funktioner kommer denna diskbänk att vara en perfekt passform för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S-F (524857)
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: