• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s silgranit puradur svart vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 525914

3 873,00 kr

Spara 15%

3 292,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Svart, Vit
  • Material: Silgranit
  • Montering: Infällnad

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Svart Vändbar Automatisk Stoppare

Vår Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur diskbänk är den perfekta kombinationen av stil, funktion och hållbarhet. Med sin vackra svarta färg och eleganta design blir den en tilltalande och praktiskt tillskott till ditt kök. Diskbänken har en vändbar design, vilket innebär att du kan installera den enligt dina behov och preferenser.

Material

Blanco Metra 45 S är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger både styrka och säkerhet. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det gör vår diskbänk idealisk för daglig användning och tål även tuffa köksaktiviteter utan problem.

Funktioner

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att rengöra och avloppet utan att behöva använda några extra verktyg eller stoppning. Den vändbara designen gör det möjligt att anpassa diskbänken till ditt kökslayout, oavsett om du föredrar att ha höger- eller vänstersidan för din diskbänk.

Installation

Blanco Metra 45 S är en inkopplingsdiskbänk, vilket innebär att den lätt kan installeras i ett befintligt köksskåp. Det krävs en skåpsbredd på minst 450 mm för att passa diskbänken på ett säkert och stabilt sätt.

Märke

Blanco är ett pålitligt och kvalitetsorienterat märke inom köksprodukter. Med deras innovativa design och fokus på hållbarhet, kan du vara säker på att du får en premiumdiskbänk som kommer att tjäna dig väl under många år framöver.

Sammanfattningsvis är Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur diskbänk den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin eleganta svarta färg, vändbara design och automatiska stoppning, kommer denna diskbänk att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Välj en Blanco Metra diskbänk idag och njut av en lyxig och pålitlig köksupplevelse.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra Single Bowl Inset Kitchen Sink
Märke
Blanco
Design
Färg
Svart, Vit
Specifikationer
Antal hoar
1
Antal hål för blandare
1
Montering
Infällnad
Hål för blandare
Ja
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: