• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 5 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino, styrelse plast

PRODUKTKOD: 524019

10 132,00 kr

Spara 15%

8 612,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco Classic Neo 5 S Silgranit Puradur Vit Vändbar, Automatisk Stoppare, Infino, Styrelse Plast

Allt du behöver veta om Blanco Classic Neo 5 S

Blanco Classic Neo 5 S är en stilfull och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sitt eleganta design och hållbara material är den både snygg och praktisk. Låt oss ta en närmare titt på några av dess imponerande funktioner.

Flera färger att välja mellan

Diskbänken finns i flera olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Du kan välja den färg som passar bäst till din övriga köksinredning och skapa en enhetlig look.

Högkvalitativt silgranitmaterial

Blanco Classic Neo 5 S är tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Silgranit är även hygieniskt eftersom det är antibakteriellt och lätt att rengöra. Diskbänken blir därför både vacker och praktisk i ditt kök.

Vändbar design

En av de unika egenskaperna hos Blanco Classic Neo 5 S är dess vändbara design. Detta innebär att du kan montera diskbänken med hojen på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina preferenser och kökets layout. Det ger dig flexibilitet och gör det enkelt att anpassa diskbänken efter dina behov.

Automatisk stoppare

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare som underlättar din vardag. Du kan enkelt öppna och stänga stopparen genom att trycka på en knapp, vilket gör det smidigt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Du behöver inte längre använda dig av en vanlig propp eller stopp i din diskbänk.

Infino avloppssystem

Blanco Classic Neo 5 S har en unik funktion kallad Infino. Detta är ett avancerat avloppssystem som är utformat för att undvika dålig lukt och översvämningar. Det gör att vattnet effektivt avleds och att eventuella matrester inte fastnar i avloppet. Du kan vara säker på att du har en pålitlig och välfungerande avloppslösning i din diskbänk.

Styrelse plast

Blanco Classic Neo 5 S är utrustad med en styrelse plast som passar perfekt för din tvål eller diskborste. Det ger dig en organiserad och snygg arbetsyta där du kan ha dina köksredskap inom räckhåll. Styrelsen är enkel att rengöra och håller din diskbänk i gott skick.

Sammanfattningsvis är Blanco Classic Neo 5 S en praktisk och stilfull diskbänk med många imponerande funktioner. Med sin vändbara design, automatiska stoppare, Infino avloppssystem och styrelse plast är den bekväm att använda och tålig i många år framöver. Välj mellan olika färger och skapa den perfekta diskbänken för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 5 S (524019)
Mått
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: