• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s keramisk puraplus magnolia glans vänster, automatisk stoppare, infino, glasskiva, avloppsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524140

9 777,00 kr

Spara 15%

8 310,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axon II 6 S Keramisk Puraplus Magnolia Glans Vänster

Blanco Axon II 6 S är en stilren diskbänk med en elegant design som passar perfekt i ditt kök. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativ keramik, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion som kommer att hålla länge.

Funktioner:

Automatisk stoppare:

Med den automatiska stopparen kan du enkelt och smidigt tömma diskhon på vatten. Du behöver inte längre använda dig av en traditionell vattenlås eller stoppkorg. Denna praktiska funktion gör diskningen enklare och mer bekväm för dig.

Infino:

Infino är ett system som innebär att diskbänken har ett nästan osynligt avlopp. Detta ger en modern och stilren look samtidigt som det är mycket praktiskt. Med Infino-systemet kan du enkelt och smidigt sköta underhåll och rengöring av diskbänken.

Glasskiva:

Blanco Axon II 6 S levereras med en snygg glasskiva som passar perfekt över diskbänken. Glasskivan ger extra skydd och ger en stilren och elegant touch till köket. Den är även enkel att rengöra och hålla i gott skick.

Avloppsskiva i stål:

Med en avloppsskiva i stål kan du vara säker på att din diskbänk är skyddad från oönskad smuts och skräp. Avloppsskivan hjälper till att hålla diskhon ren och fräsch, samtidigt som den ger en snygg och enhetlig look till köket.

Blanco Axon II 6 S är en praktisk och stilren diskbänk med funktioner som underlättar ditt vardagliga arbete i köket. Den är tillverkad av högkvalitativ keramik och levereras komplett med glasskiva och avloppsskiva i stål. Med sin automatiska stoppare och Infino-system blir diskningen enkel och smidig. Ge ditt kök en uppgradering med denna vackra och funktionella diskbänk från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axon II 6 S (524140)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Keramik
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: