• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco Delta Delta keramik puraplus magnolia glans hörn, automatisk stoppare, infino, stål avlopp

PRODUKTKOD: 523718

11 394,00 kr

Spara 15%

9 684,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1053.0 mm
  • Låddjup: 170.0 mm
  • Djup: 570.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Delta - En elegant och funktionell diskbänk för hörnmontering

Blanco Delta är en imponerande keramisk diskbänk som är designad för hörnmontering. Med sin sofistikerade puraplus magnolia glans finish ger den enkelhet och elegans till ditt kök. Denna modell har automatisk stoppare och en praktisk infino avloppsventil, vilket gör den både funktionell och bekväm att använda.

Tillverkad i hållbart och slitstarkt keramik

Blanco Delta är tillverkad i högkvalitativt keramikmaterial, vilket garanterar en långvarig hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Dess glansiga yta ger den inte bara en stilren look, utan gör den också enkel att rengöra och hålla fräsch. Med denna diskbänk kan du vara säker på att den kommer att vara en snygg och funktionell del av ditt kök under lång tid framöver.

Praktiska funktioner för enkel användning

Blanco Delta är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan tömma den när du är klar. Du behöver inte längre använda dig av traditionella vattenproppar som kan vara svåra att använda. Diskbänken har också en infino avloppsventil, vilket ger smidig vattenavrinning och förhindrar att matrester fastnar i avloppet.

Enkel installation och flexibel design

Blanco Delta är speciellt utformad för hörnmontering, vilket sparar värdefullt utrymme i ditt kök. Den passar perfekt i hörnplatsen och ger dig mer förvaringsutrymme och arbetsyta. Diskbänken är också enkel att installera och kan anpassas till olika skåpsbredder. Dessutom har den ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare och skapa en komplett och funktionell arbetsyta.

Blanco Delta - den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för ditt kök

Med Blanco Delta får du en imponerande diskbänk som inte bara är elegant och stilren, utan också praktisk och användarvänlig. Dess keramiska material garanterar hållbarhet och enkel rengöring, medan automatisk stoppare och infino avloppsventil gör användningen smidig och effektiv. Oavsett om du behöver en diskbänk för ditt hörnkök eller letar efter en smart och funktionell lösning, är Blanco Delta det perfekta valet för dig.

Produkt
Modellnamn
Blanco Delta (523718)
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Mått
Djup
570.0 mm
Längd
1053.0 mm
Låddjup
170.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Material
Keramik
Skåpsbredd (min)
700.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: