• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco attika xl 60 polerat stål vändbar, infino

PRODUKTKOD: 521598

18 426,00 kr

Spara 15%

15 662,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 520.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 420.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Attika XL 60 polerat stål vändbar, infino

Blanco Attika XL 60 är en elegant diskho i rostfritt stål som passar perfekt för att ge ditt kök en modern och stilren touch. Den kommer i en vacker polerad stålfinish som ger den en glänsande och högkvalitativ look.

Egenskaper:Material:

Diskhon är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den både hållbarhet och en modern känsla. Rostfritt stål är också lätt att rengöra och motståndskraftigt mot fläckar och repor.

Design:

Blanco Attika XL 60 har en rektangulär form, vilket ger den en stilren och modern look. Den är också vändbar, vilket innebär att den kan monteras på antingen höger- eller vänstersida. Det gör att den kan anpassas efter dina behov och kökets design.

Mått:

Den här diskhon har en längd på 520.0 mm och ett djup på 420.0 mm. Detta gör den tillräckligt rymlig för att hantera stora mängder disk, samtidigt som den tar upp minimalt med plats i ditt kök.

Installation:

Blanco Attika XL 60 är designad för infällnad, vilket betyder att den kan monteras sömlöst i ditt köksbänk. Detta ger en slät och enhetlig yta utan synliga skarvar, vilket ger en mer stilren och professionell look.

Finns i olika färger:

Du kan välja mellan olika färger för att matcha din köksinredning och personliga stil. Välj mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd.

För vem:

Blanco Attika XL 60 är perfekt för dig som vill ha en modern och stilren diskho med högkvalitativ design och material. Den passar perfekt i både kökets standardmått och i mer rymliga utrymmen. Med sin enkla montering och rengöring är den en praktisk lösning för alla kök.

Sätt en personlig prägel på ditt kök med Blanco Attika XL 60 diskho.

Produkt
Modellnamn
Blanco Attika XL 60 (521598)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
520.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Djup
420.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: