• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 45 s tartufo med automatisk propp

PRODUKTKOD: 517335

3 882,00 kr

Spara 15%

3 299,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 45 S Tartufo med automatisk propp

Den Blanco Lexa 45 S är en praktisk och elegant diskbänk som passar perfekt för köket. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot fläckar och repor. Dess unika tartufo-finish ger den en modern och sofistikerad look.

Funktioner:

Djup: 500.0 mm

Blanco Lexa 45 S har en generös djup på 500 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskarna och kastrullerna.

Material: Silgranit

Den här diskbänken är tillverkad av Silgranit-material, vilket är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Silgranit ger också en vacker finish och är enkelt att rengöra, vilket gör det till ett perfekt val för köket.

Typ: Diskbänkar

Blanco Lexa 45 S är en diskbänk av hög kvalitet och är perfekt för alla kök. Dess praktiska design och eleganta utseende gör den till en utmärkt tillskott till ditt kök.

Längd: 860.0 mm

Diskbänkens längd är 860 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disken bekvämt och effektivt.

Antal hoar: 1

Blanco Lexa 45 S har en enda ho, vilket gör den perfekt för mindre kök eller för användning som en extra ho för specifika ändamål.

Montering: Infällnad, Underlimning

Denna diskbänk kan monteras både som en traditionell infällningsbänk eller underlimmas för att skapa en slät och sömlös yta i köket.

Låddjup: 190.0 mm

Diskbänkens låddjup är 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att förvara diskredskap och annan köksutrustning.

Märke: Blanco

Blanco är ett välkänt varumärke inom köksprodukter och är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet. Med Blanco Lexa 45 S kan du vara säker på att du investerar i en pålitlig och pålitlig produkt.

Modellnamn: Blanco Lexa 45 S (517335)

Blanco Lexa 45 S är en modell av diskbänk med hög funktionalitet och stilrent utseende. Med sitt modellnamn kan du vara säker på att du får en produkt som är designad och tillverkad med omsorg och kvalitet.

Form: Rektangulär

Blanco Lexa 45 S har en rektangulär form som passar perfekt in i de flesta köksinredningar och estetiska stilar. Dess enkla och elegant design kommer att ge ditt kök en modern touch.

Hål för blandare: Ja

Diskbänken är designad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare och skapa en smidig och funktionell arbetsyta i köket.

Antal hål för blandare: 1

Blanco Lexa 45 S har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en enda blandare för att passa dina behov och preferenser.

Vändbar: Ja

Denna diskbänk är vändbar, vilket ger dig flexibiliteten att installera den på ditt kök i önskad riktning och layout. Det gör att du kan anpassa den efter dina specifika köksbehov och preferenser.

Skåpsbredd (min): 450.0 mm

Blanco Lexa 45 S är utformad för att passa skåp med en minsta bredd på 450 mm. Detta gör det möjligt att installera diskbänken i de flesta standardkökslayouter och utrymmen.

I sammanfattning kombinerar Blanco Lexa 45 S Tartufo med automatisk propp en elegant, modern design med hållbara material och praktiska funktioner. Med denna diskbänk kan du vara säker på att du har en stilren och funktionell lösning för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Lexa 45 S (517335)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: