• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 45s alumetalik utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 521309

3 004,00 kr

Spara 15%

2 553,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic 45s Alumetalik utan automatisk propp

Allmän information

Blanco Classic 45s Alumetalik utan automatisk propp är en diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Diskbänken tillverkad av Silgranit, vilket ger den både en modern och elegant look samtidigt som den är hållbar och tålig.

Egenskaper

Diskbänken kommer i en vacker grå färg, som ger köket en sofistikerad och modern touch. Med en längd på 780 mm och en djup på 510 mm, är den lämplig för de flesta kök. Diskbänken har en rektangulär form med en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för diskning och rengöring.

Installation

Blanco Classic 45s Alumetalik utan automatisk propp är utformad för att monteras infällt i köksbänken. Den kräver en minsta skåpsbredd på 450 mm för en korrekt installation. Diskbänken har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran.

Kvalitet och hållbarhet

Tillverkad av Silgranit, en högkvalitativ komposit av granitsten och akrylharts, är Blanco Classic 45s Alumetalik utan automatisk propp både tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värmeslag. Den är också lättskött och enkel att rengöra, vilket gör den idealisk för en aktivt använd köksmiljö.

Sammanfattning

Blanco Classic 45s Alumetalik utan automatisk propp är en stilren och funktionell diskbänk som ger ditt kök en modern och elegant touch. Med sin hållbarhet och tåliga material är den idealisk för daglig användning och enkel att rengöra. Med rätt installation blir denna diskbänk ett pålitligt och praktiskt tillskott till ditt kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic 45 S (BL467958)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: