• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s kompakt tartufo med automatisk stoppare

PRODUKTKOD: 517353

7 832,00 kr

Spara 15%

6 657,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Namn: Blanco Metra 6 S Compact Tartufo med Automatisk Stoppare

Den Blanco Metra 6 S Compact diskhon är den perfekta blandningen av stil och funktionalitet. Med sin vackra brun färg i tartufo och tillverkad av det hållbara materialet Silgranit, kombinerar den estetik och hållbarhet på bästa sätt.

Med en längd på 780 mm och en djup på 500 mm, erbjuder denna diskhon gott om utrymme för att hantera dina dagliga diskbehov. Dessutom har den en låd djup på 190 mm, vilket ger möjlighet att diska stora grytor och stekpannor utan problem.

Blanco Metra 6 S Compact har en unik design med en och en halv diskho, vilket ger flexibilitet och funktionalitet när du behöver göra flera uppgifter samtidigt. Dessutom har den möjlighet att montera blandare, utförsel handtag.

Med en snurrbar funktion kan du enkelt ändra riktningen på diskhon för att passa ditt behov. Det innebär att du kan anpassa den efter din kökslayout och ditt sätt att arbeta, vilket ger dig enkelhet och bekvämlighet i vardagen.

Denna diskhon är också utrustad med en automatisk stoppare, vilket eliminerar behovet av att använda en separat sil eller stopparskål. Det gör diskningen och rengöringen mycket enklare och mer effektivt.

Med en minsta skåpsbredd på 600 mm kan denna diskhon passa in i de flesta köksskåp och ger dig möjlighet att njuta av dess funktioner och fördelar.

Blanco Metra 6 S Compact Tartufo med Automatisk Stoppare är en idealisk diskhon för de som värdesätter både stil och funktionalitet i sitt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 6 S Compact (517353)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: