• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco legra 45 s silgranit jasmin vändbar

PRODUKTKOD: 522204

4 327,00 kr

Spara 15%

3 677,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Legra 45 S Silgranit Jasmin Vändbar Diskbänk

Blanco Legra 45 S Silgranit Jasmin Vändbar är en praktisk och stilren diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med en längd på 780.0 mm och en djup på 500.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för att enkelt hantera din disk. Denna undermonterade diskbänk är tillverkad i hållbart material av hög kvalitet, Silgranit.

Egenskaper

Blanco Legra 45 S Silgranit Jasmin Vändbar har en funktionell och modern design. Den har en rektangulär form och en enda ho. Diskbänken är vändbar, vilket innebär att den kan monteras med vänster- eller högeröppning beroende på dina behov och önskemål.

Dessutom är den utrustad med ett hål för blandare, och det finns möjlighet att installera en blandare på diskbänken. Den har också ett låddjup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att lagra och organisera dina diskredskap och köksartiklar.

Kvalitet och montering

Blanco Legra 45 S Silgranit Jasmin Vändbar är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material. Silgranit är känt för sin hållbarhet, värmebeständighet och reptålighet, vilket gör denna diskbänk tålig och motståndskraftig mot vardagligt slitage.

Monteringen av diskbänken är enkel och den kan enkelt installeras i ett infällningsskåp. Med en skåpsbredd på minst 450.0 mm passar denna diskbänk perfekt i de flesta kök.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Legra 45 S Silgranit Jasmin Vändbar en funktionell och stilren lösning för ditt kök. Med dess kvalitet, hållbarhet och praktiska funktioner kommer denna diskbänk att ge dig en perfekt plats för att hantera din disk och hålla ditt kök rent och organiserat!

Produkt
Modellnamn
Blanco Legra 45 S (522204)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Vändbar
Ja
Montering
Infällnad
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: