• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 8 s tartufo utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 517422

6 911,00 kr

Spara 15%

5 874,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 8 S tartufo utan automatisk propp

Den Blanco Zia 8 S tartufo utan automatisk propp är en stilfull och praktisk diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Den har en elegant grå färg som ger en modern och snygg touch till din inredning. Diskbänken är tillverkad i hållbart och slitstarkt Silgranit-material, vilket gör den tålig mot repor och fläckar.

Med sina dimensioner är denna diskbänk perfekt för kök med en skåpsbredd på minst 800 mm. Dess rektangulära form ger dig gott om arbetsyta och utrymme för att hantera disk och köksredskap bekvämt.

Blanco Zia 8 S tartufo utan automatisk propp är vändbar, vilket betyder att du kan installera den med själva silen åt vänster eller höger sida för att passa dina preferenser och kökets layout.

Denna modell har inget hål för blandare och kan användas utan en separat blandare. Om du behöver installera en blandare kan du enkelt göra ett hål efter behov.

Med sin praktiska design och högkvalitativa material kommer Blanco Zia 8 S tartufo utan automatisk propp vara en pålitlig och hållbar lösning för ditt kök. Den kommer att förbättra funktionaliteten och utseendet på din arbetsplats och göra diskningen till en enklare uppgift.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 8 S (517422)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1160.0 mm
Djup
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: