• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia ii 5 s vit

PRODUKTKOD: 516805

3 997,00 kr

Spara 15%

3 397,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 915 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco axia ii 5 s vit

Denna produktbeskrivning handlar om Blanco axia ii 5 s vit, en stilren och funktionell avrinningsyta för köksbänkar. Med en bredd på 915 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksbehov.

Funktioner

En av de bästa funktionerna hos Blanco axia ii 5 s vit är dess avrinningsyta. Den är designad för att effektivt leda bort vatten och andra vätskor från diskbänken, vilket ger en ren arbetsyta. Dessutom är den tillverkad av stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra.

Material

Blanco axia ii 5 s vit är tillverkad av högkvalitativt stål. Stålet är känt för sin hållbarhet och tålighet mot rost och korrosion. Detta gör att avrinningsytan kan användas under lång tid utan att förlora sin estetiska kvalitet. Dessutom är stålet lätt att rengöra, vilket gör underhållet enkelt och bekvämt.

Tillgängliga färger

Blanco axia ii 5 s vit finns i en elegant vit färg. Detta ger den en ren och tidlös estetik som kommer att passa perfekt in i alla köksinredningar. För den som föredrar en mer modern look finns även färgerna krom, blank och rostfri tillgängliga.

Antal hoar

Blanco axia ii 5 s vit har en enda ho. Detta gör det enkelt att använda och rengöra, samtidigt som det sparar plats på diskbänken. Hoens storlek är optimerad för att rymma vanliga köksredskap och diskgods.

Montering

Denna avrinningsyta kan enkelt monteras antingen nedfälld eller infälld i en köksbänk. Det ger flexibilitet i installationsprocessen och gör att den kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Förborrat hål för blandare

Blanco axia ii 5 s vit levereras med ett förborrat hål för en blandare. Detta gör det enkelt att installera en köksblandare och skapa ett komplett och funktionellt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco axia ii 5 s vit en pålitlig, hållbar och elegant avrinningsyta för köksbänkar. Med dess praktiska funktioner och stilrena design är den ett perfekt val för alla köksmiljöer.

Mått
Bredd
915 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Vit, Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: