• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 silgranit puradur coffee reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 516162

4 773,00 kr

Spara 15%

4 057,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 Silgranit PURADUR Coffee Reversible, Auto Stopper

Blanco Metra 6 Silgranit PURADUR är en högkvalitativ diskbänk med en stilren och elegant design. Den är tillverkad av robust och hållbart silgranit-material som garanterar en lång hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Diskbänken finns i en snygg svart färg som passar perfekt i de flesta köksinredningar.

Funktioner:

Reversibel design:

En av de bästa egenskaperna hos Blanco Metra 6 diskbänk är dess reversibla design. Det betyder att den kan installeras med hoet till höger eller vänster sida, vilket ger dig flexibilitet och anpassningsmöjligheter baserat på din kökslayout och preferenser.

Auto Stopper:

Denna diskbänk är utrustad med en praktisk Auto Stopper-funktion. Med ett enkelt tryck på stötfångaren stängs diskhon automatiskt av och stoppar vattenflödet. Detta är en bekväm och användarvänlig funktion som hjälper till att spara vatten och ge dig mer kontroll över diskprocessen.

Djup och storlek:

Blanco Metra 6 diskbänk har en djup på 500 mm och en längd på 615 mm. Med en ho för huvudtvätt och en mindre ho för diskning av till exempel grönsaker, ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina köksbehov. Den är också lämplig för montering i en skåp med en bredd på minst 600 mm.

Hållbarhet och kvalitet:

Den här diskbänken är tillverkad av silgranit-material, som är känt för sin imponerande hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Den är också tålig mot höga temperaturer och kemikalier, vilket gör den lämplig för att hantera varmt vatten och rengöringsmedel utan att skadas. Dessutom är silgranit-materialet enkelt att rengöra, vilket ger dig en problemfri och hygienisk användning.

Med sitt eleganta utseende, praktiska funktioner och högkvalitativa material erbjuder Blanco Metra 6 diskbänk en perfekt kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 (516162)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: