• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco cron 6 s silgranit puradur antracit vändbar, automatisk stoppare, infino, avlopp tw.grey

PRODUKTKOD: 524086

6 240,00 kr

Spara 15%

5 304,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 978.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 499.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Cron 6 S - En innovativ och stilren diskbänk

Blanco Cron 6 S är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar funktionalitet och stil. Denna vändbara diskbänk är tillverkad av hållbart silgranit-material, vilket ger den en elegant och modern look. Dess antracitfärgade yta ger köket en sofistikerad touch.

Automatisk stoppare och infino-avlopp för enkel rengöring

En unik funktion hos Blanco Cron 6 S diskbänken är den automatiska stopparen och infino-avloppssystemet. Dessa funktioner gör rengöringen enkel och smidig. Med den automatiska stopparen kan du enkelt fylla diskhon med vatten och sedan tömma den genom att trycka på en knapp. Infino-avloppssystemet är utformat för att förhindra matrester och smuts från att fastna i avloppet, vilket minskar risken för igensättningar.

Vändbar design för flexibilitet

Blanco Cron 6 S diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hoarna på antingen höger eller vänster sida, beroende på hur det passar bäst i ditt kök. Detta ger dig maximal flexibilitet när det gäller att utforma din arbetsyta.

Perfekt passform för standard köksskåp

Blanco Cron 6 S diskbänken är designad för att passa perfekt i standard köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Dess djup på 499 mm ger gott om utrymme för att tvätta och diska stora mängder mat och köksredskap.

Blanco - Förstklassig kvalitet och design

Blanco är en välkänd tillverkare av kvalitetsdiskbänkar och är känt för sin innovativa design och hållbara materialval. Med Blanco Cron 6 S får du en diskbänk som inte bara är funktionell och praktisk, utan också en stilren och elegant tillägg till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Cron 6 S (524086)
Mått
Längd
978.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
499.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: