• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idessa 9 vit glans

PRODUKTKOD: 516940

13 649,00 kr

Spara 15%

11 601,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Idessa 9 vit glans

Alla färger för alla stilar

Blanco Idessa 9 finns i ett brett utbud av färger för att passa alla olika inredningsstilar och köksdesigner. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Oavsett vilken färg du väljer kommer Blanco Idessa 9 att bli en stilfull och funktionell tillägg till ditt kök.

Högkvalitativt material

Denna diskho är tillverkad av keramik, vilket ger den en högkvalitativ och hållbar konstruktion. Keramik är känt för sin tålighet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den vita glansiga ytan ger diskhon en elegant och sofistikerad look som kommer att förhöja utseendet på ditt kök.

Funktionellt design

Blanco Idessa 9 är utrustad med två hoar, vilket ger dig möjlighet att använda dem separat eller tillsammans beroende på dina behov. Den rektangulära formen ger en klassisk och tidlös estetik som passar alla köksstilar.

Passar i olika köksstorlekar

Denna diskho är 860 mm lång och har en djup på 500 mm, vilket gör den till ett perfekt val för medelstora till stora kök. Detta gör att du har gott om utrymme för att diska stora kastruller och skärbrädor utan problem.

Enkel installation

Blanco Idessa 9 har förborrade hål för blandare, vilket gör installationen enkel och smidig. Diskhon är även designad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 900 mm.

Blixtsnygg och praktisk

Oavsett om du vill ha en snygg diskho som drar blickarna till sig eller om du behöver en funktionell och praktisk lösning för din köksdisk, så är Blanco Idessa 9 vit glans det perfekta valet. Med sin högkvalitativa konstruktion, stilrena design och många färgalternativ kommer denna diskho göra ditt kök komplett.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Idessa 9 (516940)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
2
Form
Rektangulär
Material
Keramik
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: