• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur kaffe rätt, automatisk stoppare, infino, styrelse vit glas, stål avloppskarta

PRODUKTKOD: 523482

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco AXIA III 6 S Silgranit Puradur Kaffe Rätt

Denna diskbänk från Blanco är en perfekt kombination av stil och funktion. Med sin silgranitpuradurkonstruktion garanterar den hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Diskbänken har en djup färg i kaffe rätt nyans, vilket ger den en sofistikerad och modern look.

Automatisk stoppare

En praktisk funktion hos denna diskbänk är den automatiska stopparen. Du kan enkelt och bekvämt stänga av och öppna avloppet med hjälp av denna funktion. Det gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den snabbt och effektivt.

Infino

Diskbänken är utrustad med Blanco Infino-teknologi för en perfekt randfri finish. Detta gör att bänken blir enkel att rengöra och ger ett elegant utseende. Ingen smuts eller matrester fastnar längs kanten, vilket gör rengöringen till en enkel uppgift.

Styrelse Vit Glas

Diskbänken är prydd med en stilren vit glasstyrelse som ger en fräsch och modern touch till din köksinredning. Det ger också extra skydd mot stänk och fukt, och bevarar diskbänken i bästa skick under lång tid.

Stål Avloppskåpa

En viktig detalj i denna diskbänk är den rostfria stålavloppskåpan. Den ger en effektiv och pålitlig avskiljning av matavfall och förhindrar lukter och oönskade föroreningar. Diskbänken förblir ren och luktfri, vilket ger en stressfri diskupplevelse.

Med sin snygga design och högkvalitativa material är Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Kaffe Rätt den perfekta kompletteringen till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S SG (523482)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: