• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s silgranit puradur fluga slips höger, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523930

6 596,00 kr

Spara 15%

5 606,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Fluga Slips Höger

Enkelhet och elegans i ditt kök

Blanco Zenar 5 S är en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin rektangulära form och eleganta design blir den en perfekt komplettering till ditt kök. Dess bruna färg ger en känsla av värme och lyx.

Funktioner för bekväm användning

Den här diskbänken har en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att tömma och fylla diskhon. Du behöver inte längre bekymra dig för att jobba med en manuell stoppare eller att stoppa upp diskbänken med matrester.

Dessutom är Blanco Zenar 5 S utrustad med infino dräneringssystem, vilket ger en jämn och effektiv avrinning av vatten och förhindrar igensättning av avloppet. Detta gör att du kan njuta av en ren och fräsch diskbänk utan att behöva oroa dig för avloppsproblem.

Hög kvalitet och hållbarhet

Blanco Zenar 5 S är tillverkad av Silgranit Puradur, en materialblandning som kombinerar naturlig granit och högkvalitativ akryl. Detta ger diskbänken en hög hållbarhet, motståndskraft mot fläckar, nötning och värme. Du kan vara säker på att din diskbänk kommer att behålla sin eleganta utseende under lång tid.

Perfekt för ditt kök

Med sina dimensioner på 915 mm i längd och 510 mm i djup passar Blanco Zenar 5 S perfekt för de flesta kök. Den är utformad för en ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja din disk utan problem. Den är också perfekt för köksskåp med en bredd på minst 500 mm.

Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Fluga Slips Höger kommer definitivt att bli en central del av ditt kök med sin enkelhet, funktionalitet och höga kvalitet. Ge ditt kök en touch av elegans med denna fantastiska diskbänk från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S (523930)
Mått
Djup
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Längd
915.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: