• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - quadra - diskbänk med infälld diskbänk vz79n

PRODUKTKOD: VZ79N

5 222,00 kr

Spara 15%

4 438,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Tillgängliga färger: Svart
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Smeg - Quadra - Diskbänk med infälld diskbänk VZ79N

Upptäck stilen och funktionaliteten hos Smeg - Quadra - diskbänk med infälld diskbänk VZ79N. Denna diskbänk är perfekt för att förhöja ditt köks utseende och samtidigt erbjuda en praktisk och användbar lösning för diskning och matlagning.

Design och färg

Smeg - Quadra diskbänk har en elegant och modern design som passar perfekt in i de flesta kök. Den finns i en vacker svart färg som ger en elegant touch till ditt köks interiör.

Funktioner

Denna diskbänk är utformad för att ge enkel och bekväm användning. Smeg - Quadra - diskbänk har inte en förborrad hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och installera blandaren som passar bäst för dina behov och stil.

Hållbarhet och kvalitet

Smeg är känt för att tillverka produkter av hög kvalitet, och denna diskbänk är inget undantag. Tillverkad av hållbara material, kommer denna diskbänk att stå emot vardagens påfrestningar och fortsätta att se fantastisk ut under lång tid.

Sammanfattning

Smeg - Quadra - diskbänk med infälld diskbänk VZ79N kombinerar stil, funktionalitet och kvalitet. Den eleganta svarta designen ger ett lyxigt utseende till ditt kök. Med sin flexibla design kan du välja din egen blandare. Dess hållbara konstruktion kommer att säkerställa att denna diskbänk kommer att vara en långvarig och användbar del av ditt kök.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Svart
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: