• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lemis 8-if slät stål vändbar

PRODUKTKOD: 523039

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 205.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lemis 8-IF Slät Stål Vändbar

Allmänt

Blanco Lemis 8-IF är en stilren och robust diskho som passar perfekt i moderna kök. Den är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och finns i olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Denna diskho är vändbar och kan monteras antingen som infällnad eller genom planlimning.

Design och hållbarhet

Med sin rektangulära form och smidiga design ger Blanco Lemis 8-IF en elegant touch till ditt kök. Den är utrustad med två hörnhoar och ett tillräckligt djup för att rymma stora mängder disk. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot korrosion och fläckar. Den är designad för att klara av tuffa köksuppgifter och ser bra ut år efter år.

Blandarhål och flexibilitet

Blanco Lemis 8-IF kommer med förberedda hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade blandare för en komplett diskplats. Den har totalt två hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja mellan olika designalternativ. Dessutom är diskhon vändbar, vilket innebär att du kan montera den på vilken sida som helst enligt din preferens och kökets layout.

Skåpsbredd och mått

Diskhon Blanco Lemis 8-IF kräver en minimal skåpsbredd på 800 mm och har en djup på 500 mm. Den är utformad för att passa perfekt i standardköksskåp och ger tillräckligt med utrymme för att hantera ditt diskgörande på ett effektivt sätt. Dessutom har den en låddjup på 205 mm, vilket ger dig gott om utrymme för att organisera och förvara dina diskredskap och tillbehör.

Oavsett om du vill ge ditt kök en elegant touch eller behöver en pålitlig och praktisk diskho, är Blanco Lemis 8-IF den perfekta lösningen för dig. Med sin högkvalitativa konstruktion, flexibilitet och stilrena design kommer denna diskho att bli en pålitlig följeslagare i ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Lemis 8 IF (523039)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Låddjup
205.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Ja
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
2
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: