• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6s vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518749

5 063,00 kr

Spara 15%

4 303,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 6S - En elegant och funktionell diskbänk

Blanco Elon XL 6S är en stilren och mångsidig diskbänk som passar perfekt för moderna kök. Med sitt eleganta utseende i vitt, svart, silver eller rostfritt stål/krom blir den en snygg och praktisk lösning för ditt köksinredning.

Tillverkad i slitstarkt material

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranit. Silgranit är ett hållbart och tåligt material som är resistent mot fläckar, repor och värme. Det gör att din diskbänk behåller sin skönhet och finish under lång tid, även med regelbunden användning.

Praktiskt utformad med en ho

Blanco Elon XL 6S kommer med en praktisk ho, vilket gör den idealisk för alla dina diskbehov. Hoens djup på 190 mm ger gott om plats för att diska stora kastruller, stekpannor och tallrikar. Dessutom är diskbänken utformad med en låda, vilket ger extra förvaringsutrymme för köksredskap och andra tillbehör.

Passar i de flesta köksskåp

Blanco Elon XL 6S har en bredd på 780 mm och passar perfekt i de flesta köksskåp med en minsta bredd på 600 mm. Detta gör att du kan integrera diskbänken smidigt i ditt befintliga kökslayout utan att behöva göra några större förändringar.

Enkel att montera

Blanco Elon XL 6S är enkel att montera och kan enkelt vändas för att passa dina behov. Detta gör att du kan installera diskbänken på olika sätt och anpassa den efter din köksdesign.

Inget hål för blandare

Blanco Elon XL 6S levereras utan hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och installera den blandare som passar bäst för dina behov och stil.

Sammanfattning

Blanco Elon XL 6S är en elegant och funktionell diskbänk tillverkad i slitstarkt silgranit. Med en ho och en låda ger den gott om utrymme för att diska och förvara köksredskap. Dess bredd på 780 mm gör den lätt att integrera i de flesta köksskåp. Diskbänken är vändbar och kommer utan hål för blandare, vilket ger dig flexibilitet att anpassa den efter dina specifika behov och designpreferenser.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (518749)
Märke
Blanco
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: