• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco delta ii-f silgranit puradur jasmine corner, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523674

12 897,00 kr

Spara 15%

10 962,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1042.0 mm
  • Låddjup: 183.0 mm
  • Djup: 560.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Delta II-F Silgranit Puradur Jasmine Corner

Blanco Delta II-F är en robust och elegant hörndiskbänk som är perfekt för att utnyttja utrymmet i ditt kök på bästa möjliga sätt. Med sin silgranit puradur jasmine-finish ger den en modern och stilren touch till vilket kök som helst. Med denna diskbänk får du inte bara en vacker och praktisk design, utan också en rad användbara funktioner.

Automatisk stoppare

Blanco Delta II-F är utrustad med en automatisk stoppare som gör diskningen enklare och smidigare. Du kan enkelt fylla diskhon med vatten eller tömma den genom att enkelt trycka på stopparen. Detta sparar tid och gör diskningen mer bekväm för dig.

Infino-avloppssystem

För att säkerställa att diskbänken är enkel att rengöra och hålla ren är Blanco Delta II-F utrustad med ett Infino-avloppssystem. Detta system gör det möjligt att enkelt och effektivt rengöra diskhon utan att det samlas smuts eller matrester i avloppet.

Högkvalitativt material

Blanco Delta II-F är tillverkad av högkvalitativt silgranit material. Silgranit är känt för sin exceptionella tålighet och hållbarhet, vilket gör diskbänken motståndskraftig mot repor, fläckar och höga temperaturer. Detta gör att diskbänken ser snygg ut under lång tid och håller sig i bästa skick.

Perfekt för hörnkök

Blanco Delta II-F är speciellt designad för att passa perfekt i hörnkök. Med sina dimensioner på 1042 mm i längd och 560 mm i djup kan den enkelt monteras i ett hörnskåp med en minimibredd på 800 mm. Detta utnyttjar utrymmet optimalt och ger dig mer arbetsyta i ditt kök.

Blanco Delta II-F Silgranit Puradur Jasmine Corner är den perfekta diskbänken för ditt kök. Med sin snygga och praktiska design, tillsammans med sina användbara funktioner, kommer den definitivt att bli ett utmärkt tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Delta II-F (523674)
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Mått
Djup
560.0 mm
Längd
1042.0 mm
Låddjup
183.0 mm
Specifikationer
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: