• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino

PRODUKTKOD: 525346

7 652,00 kr

Spara 15%

6 504,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå, Brun
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino

Produktbeskrivning

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible är en rymlig och elegant diskbänk i stilren design. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Diskbänken har en bred bredd på 980 mm, vilket ger gott om plats för att hantera stora mängder disk och matlagning.

Funktioner

Reversibel design: Blanco adon xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible kan monteras på båda sidor, vilket ger dig flexibilitet när du väljer placeringen i ditt kök. Det innebär att du kan anpassa diskbänken efter dina specifika behov och kökslayout.

Auto stopper: Diskbänken är utrustad med en auto stopper, som gör att du kan stänga av diskbänken enkelt och bekvämt genom att bara trycka på en knapp. Detta sparar tid och energi, och ger en smidigare diskupplevelse.

Infino-avloppssystem: Blanco adon xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible har ett Infino-avloppssystem, vilket säkerställer en snabb och effektiv avledning av vatten. Detta system gör att du kan tömma diskhon utan att det bildas vattenpölar eller täta avloppsproblem.

Tillgängliga färger

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible finns tillgänglig i två olika färger: grå och brun. Du kan välja den färg som bäst matchar din köksinredning och skapar en enhetlig och stilren look.

Observera: Diskbänken levereras utan förborrade hål för blandaren. Detta ger dig flexibilitet att välja och placera din egen blandare efter eget önskemål och behov.

Skapa ett vackert och funktionellt kök med Blanco adon xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible diskbänk. Dess eleganta design, robusta material och praktiska funktioner gör den till det perfekta valet för alla dina diskbehov.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå, Brun
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: