• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco modex-m 60 pärlgrå

PRODUKTKOD: 520591

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco modex-m 60 pärlgrå

Blanco modex-m 60 pärlgrå är en elegant och funktionell köksdiskbänk som erbjuder en perfekt avrinningsyta för ditt kök. Med en bredd på 1200 mm ger den dig gott om plats för att hantera dina köksaktiviteter.

Funktioner

Blanco modex-m 60 pärlgrå är inte bara en vanlig köksdiskbänk, den är utformad med speciella funktioner för att underlätta ditt köksarbete. En av dessa funktioner är den inbyggda avrinningsytan, som gör det enkelt att avlägsna överflödigt vatten och hålla diskbänken ren och torr.

Material

Blanco modex-m 60 pärlgrå är tillverkad av det högkvalitativa materialet Silgranit, som består av granit och en speciell komposit. Detta material är extremt hållbart och tåligt mot repor, fläckar och värme. Det ger också en elegant och modern touch till köket.

Tillgängliga färger

Blanco modex-m 60 pärlgrå finns i en naturlig och elegant grå färg. Denna färg passar perfekt in i olika köksstilar och ger en snygg och tidlös atmosfär till ditt kök.

Montering

Denna köksdiskbänk kan enkelt monteras som en nedfälld eller infälld diskbänk, vilket ger dig flexibilitet vid installationen. Du kan välja den monteringsmetod som passar bäst för dina köksbehov och designpreferenser.

Förborrat hål för blandare

Blanco modex-m 60 pärlgrå kommer inte med ett förborrat hål för blandaren. Detta ger dig friheten att välja och placera din egen blandare på diskan, vilket ger dig maximal anpassning för din köksdesign.

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: