• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 5 s silgranit puradur alumetalik reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 520504

3 728,00 kr

Spara 15%

3 168,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Material: Silgranit
  • Montering: Infällnad

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zia 5s silgranit puradur alumetalik reversibel, automatisk stoppare

Blanco zia 5s silgranit puradur alumetalik reversibel är en högkvalitativ diskho som är idealisk för kök i både hemmiljöer och kommersiella kök. Tillverkad av slitstarkt silgranit material, kommer denna diskho att hålla länge och behålla sin skönhet och funktionalitet över tiden.

Material

Diskhon är tillverkad av silgranit, vilket är ett tåligt och hållbart material som är resistent mot fläckar, repor och värme. Detta gör det till ett perfekt val för att hantera alla typer av köksaktiviteter.

Montering

Blanco zia 5s diskhon är designad för infällnad, vilket innebär att den kan monteras sömlöst i köksbänken för ett snyggt och elegant utseende. Den passar i ett skåp med en minsta bredd på 600 mm.

Automatisk stoppare

Denna diskho är utrustad med en automatisk stoppare, vilket innebär att du enkelt kan fylla diskhon med vatten och sedan tömma den genom att trycka på stopparen. Detta sparar tid och gör diskningen mer bekväm och enkel.

Vändbar

Blanco zia 5s diskhon är vändbar, vilket innebär att den kan monteras med avloppet på antingen vänster eller höger sida, beroende på ditt behov och kökslayout.

Hål för blandare

Diskhon har ett förborrat hål för montering av en blandare. Detta gör det enkelt att installera och använda din favoritblandare med diskhon.

Sammanfattningsvis är Blanco zia 5s silgranit puradur alumetalik reversibel, automatisk stoppare en pålitlig och stilfull diskho som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Med sitt slitstarka material, bekväma funktioner och snygga design kommer den att vara en praktisk och estetiskt tilltalande tillskott till ditt köksutrymme.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco zia 5 granitspüle reversibel, alumetallic 520
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: